Hintakatto Taksi Itä-Suomen autoilla!Hintakatto voimaan heti!

Hintakatto astuu voimaan heti kaikissa Taksi Itä-Suomen autoissa. Yksi viime kesän liikennelakiuudistuksen seurauksista oli saman välityspalvelun alla toimivien taksiyrittäjien yhteishinnoittelun kielto, mikä aiheutti kuluttajille vaikeuksia ennakoida matkan hintaa. Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on nyt tarkastanut kantansa, ja Taksi Itä-Suomi velvoittaa tästedes kaikki sen liikemerkin kautta tilatut autot noudattamaan yhteistä enimmäishintaa.

Nyt kun seitsemän kuukautta on kulunut markkinoiden avaamisesta, Kilpailu- ja kuluttajavirasto on katsonut tarpeelliseksi täsmentää ohjeistustaan mm. taksikuljetusten enimmäishinnan asettamisesta. KKV: n mukaan enimmäishinnoittelusta saatava kuluttajahyöty edellyttää lähtökohtaisesti, että enimmäishintalupausta sovelletaan kaikkiin samalla tavaramerkillä tarjottuihin kyyteihin.

”Tämä selkeyttää asiakkaan kannalta tilannetta. Asiakas ei välttämättä koe saman välityspalvelun kautta tilattuja autoja kilpailijoiksi”, sanoo Taksi Itä-Suomen operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen.

KKV: n kantaan perustuen Taksi Itä-Suomi siirtyy toimimaan siten, että Taksi Itä-Suomen julkaisema enimmäishinnoittelu ulotetaan koskemaan kaikkia Taksi Itä-Suomen liikemerkin alla tarjottavia kuljetuksia, eli tilattujen kuljetusten lisäksi mm. taksiasemalta tai vaikkapa kadun varresta lähteviä kuljetuksia.

”Asiakas odottaa saavansa saman hinnan ja palvelun laadun käyttäessään tuttua ja turvallista yhtiötä. Jatkossa asiakas voi aina luottaa siihen, että kaikki Taksi Itä-suomen kautta tilatut kyydit ovat tasalaatuisia ja -hintaisia. Tällä tavoin toivomme pystymään lunastamaan asiakkaille luomaamme mielikuvaa laadukkaasta, turvallisesta, luotettavasta ja etukäteen tiedostettavan hintaisesta taksipalvelusta”, Kirjavainen sanoo.”

Taksi Itä-Suomen enimmäishinnat löydät osoitteesta https://www.taksiitasuomi.fi/taksipalvelut-ja-maksut/hinnasto

Lisätietoja
Jarmo Kirjavainen
Operatiivinen johtaja

Puh. 010 2193 110

 

« Takaisin