Pikkujoulusesonki näkyy taksin saatavuudessa..Pikkujoulusesonki näkyy taksin saatavuudessa..  70 autosta ei saa taiottua 300 taksia edes pikkujouluaikaan!

Pikkujoulusesonki lähestyy. Osa suunnittelee kiivaasti jatkoja, osa aikoo lähteä juhlapaikasta suorinta tietä kotiin, mutta kaikilla on yhteinen päämäärä: saada kyyti paikasta a paikkaan b. Joensuussa pikkujoulusesonkiin on varauduttu valjastamalla kaikki liikenevät autot juhlakansan kuskaamiseen. Jos tavallisena viikonloppuna liikenteessä on 40-50 taksia, vuoden viimeisinä viikonvaihteina Joensuunlaisia kuljettaa yli 70 taksia.

– Kaikki taksit ovat ajossa, Joensuun Taksi Oy:n operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen  lupaa. Pikkujoulukaudella kovin kiire on alkuillasta kello 18–19 maissa, jolloin väki siirtyy kotoa juhlapaikalle. Seuraavan kerran taksia tarvitaan vasta aamuyöstä, kun juhlat vetelevät viimeisiään. Kehotamme olemaan yhteydessä taksikeskukseen, jos kaupunkialueelle soitettua kyytiä ei kuulu puolen tunnin sisällä tilauksesta.

Asiakkaille kiitosta kärsivällisyydestä. Toivomme, että pikkujoulukyytien odottajilla olisi jatkossakin malttia.

– Sille ei vain voi mitään, ettei 70 autoa voi muuttua 300 autoksi pilkun aikaan, hän muistuttaa. Vaikka välillä taksia voi joutua odottamaan, kyllä ne autot sieltä aina tulevat.

« Takaisin