Taksi Itä-Suomi on julkaissut oman äpin eli applikaation, jolla helpotetaan entisestään taksin tilaamista, kyydin saapumisen tarkkailua ja maksamista.Kaiken lähtökohtana on ollut entistä monipuolisemman taksipalvelun tarjoaminen. Haluamme, että asiakkaat tavoittavat meidät niiden tilauskanavien kautta, mitkä tuntuvat heistä luontaisimmilta. Olipa kyse sitten äpistä, puhelimesta tai taksitolpasta”, Taksi Itä-Suomen operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen kertoo.

Sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on ilmaista, ja se mahdollistaa taksikyydin maksamisen ilman kortteja tai käteistä rahaa. Sovelluksella voi lisäksi tilata taksin ennakkoon, antaa palautetta sekä seurata, missä tilattu taksi on tulossa ja milloin se saapuu.

Sovelluksen lanseeraamisen yhteydessä Taksi Itä-Suomi käynnistää kampanjan ”Voita elämäsi taksikyyti”, jossa kaikkien vuoden loppuun mennessä sovelluksen käyttäjiksi rekisteröityjen kesken arvotaan unelmien taksikyyti.

“Yllätykset eivät lähtökohtaisesti kuulu taksimatkoihin – paitsi silloin, kun ne tuovat hyvää mieltä. Kannattaakin testata uutta äppiämme, sitä kautta saattaa saada mieleen jäävän taksikyydin”, Kirjavainen sanoo arvoituksellisesti.

« Takaisin