Taksi Itä-Suomi palvelee toistaiseksi normaalisti – autoissa kiinnitetään erityishuomiota puhtauteenTaksi Itä-Suomi välittää toistaiseksi taksikyytejä Pohjois-Karjalan alueella normaalisti. Taksiautojen siivousta tehostetaan ja kuljettajille on annettu siihen lisäohjeita.

Taksiliikenne toimii toistaiseksi normaalisti koko toiminta-alueella.

Taksi Itä-Suomessa turvallisuus, luotettavuus ja vastuullisuus ovat keskiössä kaikissa tilanteissa ja seuraamme kaikissa koronavirukseen liittyvissä toimenpiteissämme jatkuvasti Suomen valtioneuvoston ja viranomaisten, kuten Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n, ohjeistusta ja suosituksia. Haluamme samalla osaltamme pitää suomalaisten arjen toiminnassa poikkeustilanteesta huolimatta.
Koronavirus covid-19 leviää ihmisten välisessä kontaktissa. Kehotammekin asiakkaitamme sekä kuljettajiamme vähentämään kontakteja ja kättelyä mahdollisuuksien mukaan.

Taksi Itä-Suomi on ohjeistanut taksinkuljettajiaan tehostamaan autojen siivousta ja tulee tarjoamaan puhdistusliinoja ja käsidesipulloja autoihin. Erityistä huomiota on pyydetty kiinnittämään pintoihin, jotka ovat alttiina kosketuksille, kuten oven kahvoihin ja muihin kädensijoihin, turvavöihin ja maksupäätteisiin. Lisäksi kuljettajia on kehotettu pitämään kädet puhtaana käyttämällä desinfiointiliinoja, voimakasta käsihuuhdetta sekä pitämään käsidesiä myös asiakkaiden saatavilla.

Kaikkien terveyden ja turvallisuuden vuoksi kehotamme niin asiakkaitamme kuin kuljettajiamme huolehtimaan hygieniastaan ja puhdistamaan kätensä. Jos matkalla on tarve yskiä, yskithän nenäliinaasi tai hihaasi. Kehotamme asiakkaita myös välttämään taksilla matkustamista, mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan, tai sinulla on flunssanoireita.

Ajankohtaisesta koronavirustilanteesta Suomessa ja maailmalla saat tietoa THL:n verkkosivuilta.

« Takaisin