Vuonna 1991 joensuulaisten taksiautoilijoiden perustaman yhtiön, Joensuun Taksi Oy:n, toiminta on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa hurjin harppauksin. Toimintamme kivijalka on kuitenkin pysynyt teknologian tarjoamista uusista työskentelytavoista ja lakiuudistuksista huolimatta samana: tahdomme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla turvallisuudesta ja ympärivuorokautisesta tavoitettavuudesta tinkimättä.

Maailma muuttuu ja me sen mukana

Varsinkin vuodet 2003 ja 2004 olivat yhtiömme toiminnan kannalta merkitykselliset, kun taksien välitystoimintaa ajanmukaistettiin entistä jouhevammaksi. Tilausvälitys muutettiin datapohjaiseksi ja aloimme hyödyntää taksitoiminnassamme GRPS-yhteyksiä ja GPS-paikannusta.

Yhtiömme välityskeskustoimintaa ovat vuosien saatossa hoitaneet monet eri yritykset. Tällä hetkellä ostamme välitystyön Jyväskylän Aluetaksi Oy:ltä. Marraskuussa 2011 Joensuun Taksi Oy:n taksit siirtyivät Kelan sähköisen suorakorvausjärjestelmän piiriin. Suorakorvausjärjestelmä päättyi vanhassa muodossaan 30.6.2018, jolloin aloitti Kelan kilpailuttama välityskeskus toimintansa.

Taksiliikennelaki päättyi 30.6.2018 ja uusi Laki liikenteen palveluista astui voimaan 1.7.2018. Vanhasta määrä- ja hintasäännellystä toiminnasta koko valtakunnassa taksiliiketoiminta muuttui markkinaehtoiseksi toiminnaksi. Laki on ollut voimassa vasta muutaman päivän tätä kirjoitettaessa, joten kokemuksia kokonaan uudesta toimintamallista vasta haetaan.

Taksi Itä-Suomi jatkaa perinteistä luotettavaa, turvallista ja asiakasystävällistä toimintaansa, kuten aina ennenkin. Taksimme voi edelleenkin tilata samasta tutusta tilausnumerosta 0601 10100, niin kuin ennenkin.

Ruusuja ja risuja

Pysymme kehityksen kulussa visusti mukana ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja parannusehdotuksia taksintilauksiin, kyyteihin ja kursseihimme liittyvissä asioissa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista kyytipalvelua. Siksi haluamme tietää, missä asioissa olemme onnistuneet ja mitä voisimme palveluissamme vielä kehittää.

Pääset antamaan palautetta tästä.