Taksi PartnersTIEDOTE
7.9.2018
Uusi Taksi Partners erikoistuu räätälöityihin yrityskyyteihin – tähtäimessä valtakunnallinen kattavuus
Taksi Partners on kolmen johtavan suomalaisen taksiyhtiön perustama yhteistyöyritys, joka tuottaa suomalaisille yrityksille yksilöllisesti räätälöidyt kuljetus- ja logistiikkapalvelut. Kyseessä on ensimmäinen valtakunnalliselle tasolle pyrkivä taksialan toimija. Uuden yhtiön toimitusjohtajana aloitti 3.9. Ari Kunelius.

Taksi Partners-yrityksen omistajia ja perustajia ovat kolme pitkän linjan suomalaista taksiyhtiötä – uudenmaalainen Lähitaksi Oy, Joensuun Taksi Oy sekä Oulun Aluetaksi Oy.
– Olemme alkuvuoden aikana koonneet kattavaa alihankkijaverkostoa. Aloitamme nyt kolmentoista taksiyhtiön ja n. 3 200 auton voimin. Neuvottelut jatkuvat uusien toimijoiden kanssa syksyn mittaan, ja tähtäimessä on runsaan 4 000 auton laivue. Taksi Partnersin yhteistyökumppanit ovat perinteisiä korkean laadun taksiyhtiöitä eri puolilta Suomea, jotka pystyvät tuottamaan niitä palveluja, joilla nyt lähestymme asiakasyrityksiä, sanoo Taksi Partnersin toimitusjohtaja Ari Kunelius.

MARKKINOIDEN MULLISTUS JA MAHDOLLISUUDET
Monilla suomalaisilla yrityksillä on toimintaa eri paikkakunnilla. Tällä tavalla voimme ensimmäisinä Suomessa taata yhtäläiset, ennakoitavat ja luotettavat korkean luokan kuljetuspalvelut saman katon alta, riippumatta siitä, missä päin maata sattuu liikkumaan.

LISÄTIEDOT
Ari Kunelius, tj.
Taksi Partners
040 867 7979
ari.kunelius@taksipartners.fi

Timo Martiskainen
Hallituksen puheenjohtaja
Taksi Partners
0400 497 584

Taksi Partners on 2018 perustettu valtakunnallinen taksi- ja logistiikkayhtiö, jonka alkuvaiheen kolme pääomistajaa ja kolmetoista alihankkijaa tuottavat suomalaisten yritysten tarpeisiin yksilöllisesti räätälöityjä kuljetuspalveluita. Taksi Partners toimii myös keskitettynä hankkijana ammattiautoilijoiden tarpeisiin. Yhtiö on voitollinen alkuvaiheesta, ja vuoden 2021 liikevaihto-odotus on 38M€.

 
TP_BLUE_VAAKA_LARGE.

« Takaisin