Taksin yleinen tilausnumero on edelleen 0601 10100.

Taksi Itä-Suomi haluaa erottautua ammattitaitoisella, paikallisella, turvallisella ja luotettavalla palvelulla.

– Meille on tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme erinomaista palvelua. Laatu näkyy meillä konkreettisesti muun muassa henkilökohtaisessa palvelussa. Kuljettajat haluavat ottaa vastuun siitä, että asiakas pääsee täsmällisesti perille ja matkakokemus on miellyttävä. Palveluiden tuottamisessa teemme yhteistyötä JYTAKSI:n kanssa, joka tuottaa tilausvälityspalvelumme. Haluamme olla monipuolisia liikkuvuuspalveluja tarjoava luotettava kumppani yhteisö- ja yritysasiakkaillemme kertoo Joensuun Taksi Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kirjavainen.

Taksi Itä-Suomi

Taksi Itä-Suomi on tilausvälitysyhtiö, joka välittää monipuolisia liikkuvuus- ja kuljetuspalveluita. Yhtiön omistavat toiminta-alueen taksiyrittäjät. Toiminnan tavoitteena on tarjota Pohjois-karjalan alueella luotettavaa ja turvallista kuljetusta kaikille asiakasryhmille koululaisista vanhuksiin.
Joensuun Taksi Oy on perustettu 1991.

Koulutamme Taksi Itä-Suomen kuljettajat, koska työmme tärkein päämäärä on kuitenkin huolehtia siitä, että olitpa missä päin maakuntaa hyvänsä, pääset aina turvallisesti määränpäähäsi ja saat auton rattiin kuljettajan, joka tuntee tienoot kuin omat taskunsa.