Taksi Itä-Suomen kyydissä pääset turvallisesti määränpäähäsi niin arkipäivinä kuin juhlapyhinäkin. Välitämme takseja kellon ympäri Pohjois-Karjalan taajamissa ja niiden ulkopuolella ottaen huomioon niin vanhukset, lapset, erityisryhmät kuin yritysasiakkaatkin.

Viemme myös luotettavaa ja nopeaa kuljetusta vaativat lähetykset ja paketit ovelta ovelle varmasti ja vaivattomasti. Koulutetut kuljettajamme ovat asiakaspalvelualan ammattilaisia, jotka saapuvat paikalle silloin kun heitä tarvitset.

Taksin tilaus

Voit tilata taksin numerosta 0601 10100. Joensuussa taksin tilaus onnistuu myös Rautatieaseman taksiasemalta numerosta 0601 10101 ja Niinivaaran taksiasemalta numerosta 0601 10102.

Puheluhinnat: 1,24 €/puh.+ 25c / 10 sek. + pvm tai mpm

Näin saat taksin käyttöösi mahdollisimman nopeasti:

1. Ota selville tarkka osoite, jonne tahdot taksiauton saapuvan. Tilaa kyyti vasta tämän jälkeen.

2. Mainitse puhelimessa, kuinka monta henkilöä autoon on tulossa. Kerro myös, jos kyytiin on tulossa liikuntarajoitteisia henkilöitä, eläimiä tai suuria matkatavaroita.

3. Jos sinulla on kuljetukseen liittyviä erityistoiveita, suosittelemme tilaamaan taksin suoraan taksiasemalta. Tällöin pystyt neuvottelemaan kyydistä suoraan kuljettajan kanssa.

4. Jos tilaat taksin välityspaikkakunnan ulkopuolelle, suosittelemme kertomaan puhelinnumeron, johon kuljettaja voi tarvittaessa soittaa.

Huom! Kuljettajamme ajavat pääsääntöisesti oman asemapaikkansa alueella. Siten emme takaa taksin saamista esimerkiksi naapurikunnan alueelle. Suosittelemmekin ensisijaisesti tilaamaan taksin aina lähimmältä asemapaikalta.

Taksit

Normaalit taksit ovat 1+4 hengelle suunniteltuja sedan- tai farmariautoja. Jos mukanasi on paljon matkatavaraa, pyydä taksitilauksesi yhteydessä farmariautoa.

Tilataksit ovat tarkoitettu  1+8 hengelle. Tilataksit eivät ole jatkuvassa ajossa. Tämän vuoksi suosittelemme sinua soittamaan alla mainittuihin numeroihin, kun tarvitset kyytiä suuremmalle seurueelle.

Kuljettaja Matkustajamäärä (max.) Puhelin
Ilotaksit Oy  1+8  050 317 7083
Taksi Eschner Oy 1+8 Kaksi invavarusteltua 0500 675 065
Joensuun Taksipalvelu Oy 1+8 050 317 7040
 Taksi Juha Kotivuori  1+8  050 3177085

Huomioitavaa

Toivomme, että myös taksiautoilijat ja keskuksemme huomioitaisiin aina, kun maakunnassa on suunnitteilla suurempia tapahtumia myös välittäjiä tarvitaan enemmän massatapahtumissa. Kun kuljettajamme saavat tietää hyvissä ajoin lähialueen konserteista, festivaaleista ja juhlista, voimme suunnitella ajovuoromme huomattavasti paremmin. Tästä hyötyvät sekä asiakkaat että kuljettajamme. Ikävintä on, jos autot loppuvat kesken, kun kyydin tarvitsijoita olisi jonoksi asti.

Ravintoloiden sulkemisaikaan taksitolpalle muodostuu väistämättä jonoa. Toiveenamme on, että taksiasemalla kyytiä odottavat muodostaisivat selkeän jonon ja odottaisivat vuoroaan kärsivällisesti muut ympärillä olevat huomioon ottaen. Tarvetta etuiluun tai ryntäilyyn taksien ajokaistalle ei ole, sillä tämä vain hidastaa kotiin tai jatkopaikkaan.