Hyvät Asiakkaat ja Kela-kuljetuksistamme huolehtineet autoilijatTaksi Itä-Suomi haluaa kiittää kaikkia terveydenhuollon matkoilla Kela-taksejamme käyttäneitä asiakkaita kuluneesta sopimuskaudesta. Sopimuskautemme päättyy 28.3. tiistaina ja vuorokauden vaihtuessa 29.3. keskiviikoksi, vaihtuu myös tilauksianne vastaanottava keskuspalvelu puhelinnumeroineen.

Meiltä tilatut Kela-ennakkotilaukset alkaen 29.3. siirtyvät uuden keskuspalvelun tuottamiksi ja voitte näiden kyytien ja tilausten osalta olla jo yhteydessä uuteen tilauspuhelinnumeroon 0800 10 10 10.

Haluamme kiittää myös kaikkia Kela-taksejamme, jotka nyt siirtyvät uuden palveluntuottajan DRide, alueellinenkelataksi.fi:n Kela-kuljetusten palveluntuottajiksi.

Taksipalveluja maakunnassamme tuottavien Taksi Itä-Suomen kuljetusyrittäjien menestyminen omassa yritystoiminnassaan on osa paikallista elinvoimaista Pohjois-Karjalaa. He ansaitsevat elinkeinonsa tästä omasta maakunnastamme tuottamalla kaikki liikkumisen palvelut kokemuksellaan laadukkaasti ja yhteiskunnan asettamat velvoitteet hoitamalla.

Kiitos kaikki Kela-asiakkaamme ja jatkamme muiden taksikuljetusten osalta aivan kuten ennenkin ja samalla palvelulupauksellamme tilausnumerostamme 0601 10100.

 

KELA

« Takaisin