Materiaalipankki tarjoaa kattavan informaation liikennöitsijöille. Aineistoa täydennetään nyt alkuvaiheessa viikoittain.

Sekä Mitax-300 että Mitax-400 mittareihin taksapaketit ovat valmistuneet. Taksamittareihin voidaan ohjelmoida useamman alueen ja keskuksen KELA-hinnat, jolloin molempien keskuksien ja jopa maakuntien ajot hoituvat samalla mittarilla. Ota yhtyettä asentajaasi mittarin ohjelma- ja taksapäivitystä varten.

 

 

Muutos vaadittuihin taksamittareihin!

 

Palveluntuottajan vastuulla on, että autossa on palveluntuottajan käytössä olevien järjestelmien vaatimat asetukset, oikeat hinnat ja verkkoyhteydet ennen kuin liikenteenharjoittajalle voidaan välittää suorakorvausmatkoja ajettavaksi. Nyt olemme saaneet Semel -taksamittareita koskeneen ”ongelman” ratkaistua eli pystymme hallinnoinmaan palveluumme liitettyjä mittareita keskitettyjen taksapäivitysten osalta. Tämä tarkoittaa, että Semel -taksamittareita voi käyttää koko sopimuskauden.

 

Seuraavat taksamittarit ovat hyväksyttyjä koko sopimuskauden ajan:

  • Mitax 400
  • Semel M2
  • Semel TM6000

 

 

  • Mitax 300 *Huomioikaa seuraava, että tulemme sopimuskauden aikana yhtenäistämään taksamittarijärjestelmän vaatimuksen (MITAX 400 + Verifone V400) mukaiseksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

 

Aineistot:

 

 

PK hintaliite

 

PS hintaliite

 

Palveluhinnasto

 

Tilausvälitys ja taksamittarijärjestelmät

 

Liikennöitsijäksi

 

Autoilijatilaisuudet

 

Vuoronet REST Valtakirja

 

Autotietolomake