Taksi Itä-Suomen tilausvälityksessä olevilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa, suoritettu Joensuun paikallistuntemuskoe ja henkilökohtainen kuljettajanumero. Kuljettajanumeron saa osallistumalla Taksi Itä-Suomen välityskoulutukseen ja tutor -ajoon.

Toimintaohjeet löytyvät tästä linkistä kurssipolku 2018. Kaavioon on merkitty eritoimintaohjeet riippuen siitä onko henkilöllä jo taksin ajolupa vai tuleeko hänen vielä suorittaa taksinkuljettajan peruskurssi.

Uudet ja 1.7.2018 jälkeen luvan saaneet joutuvat osallistumaan myös Taksi Itä-Suomen taksinkuljettajan peruskoulutukseen.

Koulutuksiin on jatkuva ilmoittautuminen ja kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin kurssin toteutuessa.

 

Taksi Itä-Suomen Peruskoulutus (henkilöille, joille ei ole myönnetty taksinkuljettajan ajolupaa ennen 1.7.2018)

Peruskoulutus sisältää mm. Teoriaopetusta taksiliikenteestä ja lainsäädännöstä.

kesto 2×8 tuntia

Hinta 200€ +alv 24%

 

Taksi Itä-Suomen Välityskoulutus

Välityskoulutus sisältää mm. paikalliset ohjeet, laatu-, taksamittari- ja välityspäätekoulutuksen.

kesto 2×8 tuntia

Hinta 200€ +alv 24%

 

Tutor -päivä

Tutor -päivä toteutetaan työskentelemällä taksinkuljettajana tutor -kouluttajan kanssa aidossa työympäristössä asiakkaita palvellen taksia ajaen. Tutor -päivän kesto n.8 tuntia. Edellytyksenä osallistumiseen on Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa, hyväksytysti suoritettu Joensuun paikallistuntemuskoe ja suoritetut Taksi Itä-Suomen koulutukset. Tutor -ajo sisältyy välityskoulutuksen hintaan. Suoritetun tutor -päivän jälkeen saat henkilökohtaisen kuljettajanumeron ja olet valmis töihin.

 

Taksinkuljettajan ajolupa

Taksinkuljettajankoe ja Joensuun paikallistuntemuskoe suoritetaan Ajovarman palvelupisteellä (Voimatie 3, Joensuu). Koe on kaksiosainen: teoriakoe (100€) ja Joensuun paikallistuntemuskoe (100€). Ajanvaraukset www.ajovarma.fi/palvelupisteet/ajovarma-joensuu-voimatie

Kokeiden kustannukset eivät sisälly kurssin hintaan, vaan niistä vastaa oppilas itse.

Lisätietoja:

sähköposti: kurssi@taksijoensuu.fi

puh. 010 2193 108

Kentät jotka on merkitty tähdellä * ovat pakollisia