Kuljettajakurssi | Taksi Itä-Suomi – Haluatko meille töihin?

Kuljettajakurssi osat 1/2 suorittamalla on mahdollista hakea meiltä töitä. Taksi Itä-Suomen tilausvälityksessä olevilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa, suoritettu Joensuun paikallistuntemuskoe ja henkilökohtainen kuljettajanumero.

Toimintaohjeet löytyvät tästä linkistä KURSSIPOLKU. Kaavioon on merkitty eritoimintaohjeet riippuen siitä onko henkilöllä jo taksin ajolupa vai tuleeko hänen vielä suorittaa taksinkuljettajan peruskurssi.

Uudet ja 1.7.2018 jälkeen luvan saaneet joutuvat osallistumaan myös Taksi Itä-Suomen taksinkuljettajan peruskoulutukseen.

 

Kurssit on peruttu ja uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Pahoittelemme peruuntumisia! Näillä toimilla haluamme hallituksen ohjeen mukaisesti välttää mahdollista koronaviruksen leviämistä ja turvata niin henkilöstömme, kuljettajiemme ja asiakkaidemme turvallisuutta parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Kuljettajakurssi osa 1 Taksi Itä-Suomen Peruskoulutus  (henkilöille, joille ei ole myönnetty taksinkuljettajan ajolupaa ennen 1.7.2018)

Peruskoulutus sisältää mm. Teoriaopetusta taksiliikenteestä ja lainsäädännöstä.

kesto 2×8 tuntia

Hinta 200€ +alv 24%

Kuljettajakurssi osa 2 Taksi Itä-Suomen Välityskoulutus

Välityskoulutus sisältää mm. paikallistuntemuskokeen, paikalliset ohjeet, laatu-, taksamittari- ja välityspäätekoulutuksen.

kesto 2×8 tuntia + paikallistuntemuskoe 1 tunti.

Hinta 200€ +alv 24%

 

Tutor -päivä

Tutor -päivä toteutetaan työskentelemällä taksinkuljettajana tutor -kouluttajan kanssa aidossa työympäristössä asiakkaita palvellen taksia ajaen. Tutor -päivän kesto n.8 tuntia. Edellytyksenä osallistumiseen on Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa, hyväksytysti suoritettu Joensuun paikallistuntemuskoe ja suoritetut Taksi Itä-Suomen koulutukset. Tutor -ajo sisältyy välityskoulutuksen hintaan. Suoritetun tutor -päivän jälkeen saat henkilökohtaisen kuljettajanumeron ja olet valmis töihin.

 

Taksinkuljettajan ajolupa

Taksinkuljettajankoe suoritetaan Ajovarman palvelupisteellä (Voimatie 3, Joensuu). Koe maksu on 100,00€ . Ajanvaraukset www.ajovarma.fi/palvelupisteet/ajovarma-joensuu-voimatie

Kokeen kustannukset eivät sisälly kurssin hintaan, vaan niistä vastaa oppilas itse.

Lisätietoja:

sähköposti: kurssi@taksiitasuomi.fi

puh. 010 2193 108

 

Taksiyrittäjäksi Taksi Itä-Suomeen?

Mikäli haluat taksiyrittäjäksi Taksi Itä-Suomeen, voit olla yhteydessä operatiiviseen johtajaamme Jarmo Kirjavaiseen.

Jarmo Kirjavainen
puh. 010 2193 110
sähköposti: jarmo.kirjavainen@taksijoensuu.com

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Kentät jotka on merkitty tähdellä * ovat pakollisia