TILAUSEHDOT

Taksi Itä-Suomen kautta tavoitat 100 kuljetuspalveluyritystä, jotka tunnistaa liikenteessä Taksi Itä-Suomi-tunnuksista. Joensuun Taksi Oy vastaa tilauksen vastaanottamisesta ja välittämisestä tilauksen suorittavalle kuljetuspalveluyritykselle. Kuljetuspalveluyritys puolestaan vastaa hyväksymänsä tilauksen suorittamisesta ja palvelusta. Sinua palvelleen kuljetuspalveluyrityksen tiedot mainitaan auton sisällä ja voit tarkistaa ne myös saamastasi kuitista.

Joensuun Taksi Oy ei vastaa, mikäli alueella ei ole vapaita autoja, eikä tilausta siten pystytä välittämään kuljetuspalveluyritykselle.

Mikäli auto ei saavu tai et saa tietoa tilauksen vastaanottaneesta autosta kohtuullisen ajan kuluessa tilauksestasi tai ennakkoon tilattu auto myöhästyy tilatusta noutoajasta, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme 014 3710259 (pvm/mpm).

Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen. Näiden osalta katso tarkemmin kohta kuluttajahinnasto. Asiakaspalvelun puhelinnumero tilauksen peruuttamiseen on: 014 3710259 (pvm/mpm).

TILAUSNUMERO JA ASIAKASPALVELU

Tilauskeskus 0601 10 100

Tilatessasi mainitse paikkakunta ja tarkka osoite (kerrostalossa rappu, rivitalossa talon kirjain ja asunnon numero, samoin luhtitalossa). Etenkin maaseudulta tapahtuvissa kuljetuksissa on hyvä kertoa myös puhelinnumero, johon kuljettaja voi tarvittaessa soittaa.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tilaukseen tai jo ajettuun taksimatkaan liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 014 3710259 (pvm/mpm).

Hinnasto

Kuluttaja-asiakkaille taksimatkan kokonaishinta muodostuu perusmaksusta, matkan pituudesta ja kestosta kuluttajahinnaston mukaisesti. Sopimus- ja laskutusasiakkaiden kanssa taksimatkan hinta muodostuu erillisen hinnaston mukaan. Käytössämme on hintakatto, eli kaikki Taksi Itä-Suomen autot noudattavat näitä enimmäishintoja kuluttaja-asiakkaillemme.

Hinta-arvio matkastasi

Huomioithan, että laskurin antama summa on arvio. Lopullinen taksimatkan hinta määräytyy taksamittarin lukemasta.

Lasketut reitit ovat ehdotuksia. Kuljettaja voi valita toisenkin reitin. Hinta-arvio ei ole sitova, se perustuu tämänhetkiseen liikennetilanteeseen. Ruuhka-aikana hinta voi olla korkeampi.

Anna palautetta

Mitä mieltä sinä olit palvelustamme? Anna meille palautetta. Haluamme kuunnella asiakkaitamme, jotta voisimme kehittää palvelujamme asiakaslähtöisesti. Laita siis rohkeasti tulemaan risuja tai ruusuja. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voimme käsitellä palautteesi. Kiitos!