TAKSIPALVELUT KULUTTAJILLE

Kuluttajille monipuoliset taksipalvelut Pohjois-Karjalan alueella tuottaa Taksi Itä-Suomi. Perinteisen, paikallisen ja luotettavan taksipalvelun tilaat numerosta 0601 10100 (1,34€/ vastattu puhelu + 0,27€/10 s + pvm tai mpm)

TILAUSEHDOT

Taksi Itä-Suomen kautta tavoitat 100 kuljetuspalveluyritystä, jotka tunnistaa liikenteessä Taksi Itä-Suomi-tunnuksista. Joensuun Taksi Oy vastaa tilauksen vastaanottamisesta ja välittämisestä tilauksen suorittavalle kuljetuspalveluyritykselle. Kuljetuspalveluyritys puolestaan vastaa hyväksymänsä tilauksen suorittamisesta ja palvelusta. Sinua palvelleen kuljetuspalveluyrityksen tiedot mainitaan auton sisällä ja voit tarkistaa ne myös saamastasi kuitista.

Joensuun Taksi Oy ei vastaa, mikäli alueella ei ole vapaita autoja, eikä tilausta siten pystytä välittämään kuljetuspalveluyritykselle.

Mikäli auto ei saavu tai et saa tietoa tilauksen vastaanottaneesta autosta kohtuullisen ajan kuluessa tilauksestasi tai ennakkoon tilattu auto myöhästyy tilatusta noutoajasta, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme 014 3710211 (pvm/mpm).

Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen. Näiden osalta katso tarkemmin kohta kuluttajahinnasto. Asiakaspalvelun puhelinnumero tilauksen peruuttamiseen on: 014 3710211 (pvm/mpm).

TILAUSNUMERO JA ASIAKASPALVELU

Tilauskeskus

Tilatessasi mainitse paikkakunta ja tarkka osoite (kerrostalossa rappu, rivitalossa talon kirjain ja asunnon numero, samoin luhtitalossa). Etenkin maaseudulta tapahtuvissa kuljetuksissa on hyvä kertoa myös puhelinnumero, johon kuljettaja voi tarvittaessa soittaa.

Tilauskeskus

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa mikäli sinulla herää kysymyksiä tilaukseen tai jo ajettuun taksimatkaan liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 014 3710211 (pvm/mpm).

Asiakaspalvelu

Taksalaskuri

Taksalaskuri on helppo ja nopea keino saada matkastasi hinta-arvio. Valitse ensin matkantekoaika ja matkustajien määrä. Tämän jälkeen anna matkan pituus kilometreissä. Jos arvelet taksin joutuvan olemaan paikallaan jonkun aikaa esim. liikennevaloissa, kahvilla poiketessa tai muuten odottaessa, niin anna arvioitu seisonta-aika täysissä minuuteissa. Taksalaskuriin pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaketta. Huomioithan, että laskurin antama summa on arvio ja se ei ota huomioon esimerkiksi ennakkotilausmaksua tai siirtymäajoa. Lopullinen taksimatkan hinta määräytyy taksamittarin lukemasta.

Taksalaskuri

Kuluttajahinnasto

Hinnasto 1.11.2019 alkaen. Uuden lainsäädännön myötä taksien hintasääntelystä on luovuttu, eikä kaikkia takseja yleisesti sitovaa enimmäishintaa enää määritellä laissa. Jotta asiakkaat eivät hämmentyisi hintaviidakossa liikaa, niin käytössämme on Taksi Itä-Suomi enimmäistaksa. Kaikki brändimme alla ajavat autot soveltavat tätä enimmäishintaa. Kuluttajahinnastomme löydät klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

Hinnasto

 

Anna palautetta

Mitä mieltä sinä olit palvelustamme? Anna meille palautetta. Haluamme kuunnella asiakkaitamme, jotta voisimme kehittää palvelujamme asiakaslähtöisesti. Laita siis rohkeasti tulemaan risuja tai ruusuja. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voimme käsitellä palautteesi. Kiitos!