Yrityssopimukset

Taksipalvelut yrityksille yrityssopimuksella. Kun yrityksen henkilöstölle kertyy paljon taksimatkoja, niin silloin yrityssopimus on järkevä ja helppo ratkaisu. Epäsäännöllistä työaikaa tekevän henkilökunnan työmatkoista vastaa yleensä työnantaja, mikäli julkista liikennettä ei ole mahdollista käyttää. Huolehtimalla siitä, että työntekijän työmatkat sujuvat aina tilauksen tekemisestä työpaikalle asti vaivattomasti ja täsmällisesti vaikutetaan työntekijän viihtyvyyteen ja työmotivaatioon positiivisesti.

Business Partners eli Taksi Itä-Suomen yrityskumppanuusverkosto kehittyy Taksi Itä-Suomen omien vahvuuksien eli palvelun, laadun, luotettavuuden, saatavuuden ja turvallisuuden pohjalta. Taksi Itä-Suomen eri tilauskanavat mahdollistavat kuljetuspalveluiden monipuolisen tuottamisen yritysten tarpeiden mukaisesti. Lue lisää BUSINESS PARTNERS

Taxi Butler

Taxi Butler on pieni ja käytännöllinen mobiililaite, jolla voit tilata Taksi Itä-Suomen taksin yhdellä napin painalluksella. Taxi Butler sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintolaan, hotelliin tai yrityksen aulapalveluun, josta asiakkaat päivittäin pyytävät soittamaan taksikeskukseen. Taxi Butlerin avulla eteis- ja aulapalvelu voi vaivatta tilata taksin useammallekin asiakkaalle, ilman puhelinsoittoa. Laitteen käyttö on erittäin yksinkertaista. Lisätietoja: Taxi Butler

Taxi Butler tilausnappi

Pakettikuljetukset

Voi tilata tavarakuljetukset Taksi Itä-Suomen kautta, helposti ja varmasti. Hoidamme pakettikuljetuksesi perille nopeasti. Tilauksen voit tehdä normaalisti soittamalla Taksi Itä-Suomen kyydinvälitykseen 0601 10100.

Annathan tilauksen yhteydessä tarkan nouto- ja toimitusosoitteen, sekä kuljetettavan paketin koon. Kuljetamme kirjeitä, pienpaketteja, passeja sekä esimerkiksi unohtuneita avaimia, luotettavasti perille. Varmistathan, että vastaanottaja on tietoinen tulevasta paketista ja paikalla tätä toimittaessamme. Tilauksessa on hyvä olla yhteyshenkilön puhelinnumero.

Yrityksille